У зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби СОУЮ-19, яка вплинула на проведення Всеукраїнських студентських олімпіад І та II етапів у звичному форматі, та з метою підтримки обдарованих студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

НАКАЗУЮ:

  1. Провести відкриту університетську студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Математика» (далі – Олімпіада) в два тури, окремо для першого та старших курсів:
  • І тур провести у дистанційному режимі та синхронному форматі із забезпеченням надійної авгентифікації 20 січня 2021 року у трьох категоріях:
  • Категорія “М”: до цієї категорії відносяться студенти, які навчаються за спеціальностями, що потребують поглибленого вивчення математики;
  • Категорія “Т”: до цієї категорії відносяться студенти технічних спеціальностей;
  • Категорія “С”: до цієї категорії відносяться студенти, які навчаються за економічними та медичними спеціальностями;
  • II, фінальний, тур провести у дистанційному режимі (у випадку продовження карантинних заходів) або в очному режимі (у випадку їх припинення) та синхронному форматі із забезпеченням надійної автентифікації у весняному семестрі 2021 року.

Провести Олімпіаду на платформі Вікогзку на базі кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей фізико-математичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського (декан Ванін В.В.).

Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло ЗГУРОВСЬКИЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *