8 вересня 2019 року у парку Тараса Шевченка був проведений соціальний захід для малих дітей, школярів та студентів під назвою «Науковий пікнік», на якому науковці та різні експерти ділилися знаннями з публікою.

Науковці та ентузіасти, які бажали щось розповісти або показати на «Науковому пікніку», долучилися до проведення цього заходу.

Захід проводився у рамках проекту Рік науки, який торік переміг на Громадському бюджеті Києва. Подібні заходи також проводять і в інших містах України.

Ініціативу, покликану популяризувати науку, запустили 2013 року. Зокрема, фестиваль «Наукові пікніки» проводять щороку у травні та вересні.

Інститут аерокосмічних технологій прийняв активну участь у цьому заході.

Кафедру систем керування літальними апаратами на «Науковому пікніку» представляли: доцент Сердюк А.А та студенти спеціальності «Авіоніка».

Кафедра представила розробки сучасних мультикоптерів, які сконструювали студенти та аспіранти кафедри систем керування літальними апаратами, а також усім бажаючим була надана можливість пройти майстер-клас з пілотування різними мультикоптерами у віртуальному просторі.

Також усі охочі мали можливість більш детально дізнатися про Інститут аерокосмічних технологій, зокрема про спеціальність «Авіоніка» та отримати літературу інформативного характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *