27 вересня у місті Запоріжжя у виставковому комплексі “Козак-палац” пройшов міжнародний International IT Forum 2019 . Цього року на форумі можна було послухати безліч спікерів, побачити інноваційні технології та нові формати зустрічей. З самого ранку форум зібрав сотні людей. На відкритті International IT Forum 2019  виступив Віце-прем’єр міністр України Михайло Федоров , який презентував бренд “Держава в смартфоні”.

На IT Forum цього року Інститут аерокосмічних технологій представляли: Скопюк МаксимЛідаговській Олексій та Димарчук Євгеній.

Наша команда продемонструвала розробки, створені спільними зусиллями студентів та викладачів в рамках студентського науково-технічного гуртка “Робототехніка”, а саме : дистанційно керований наземний роботизований комплекс, БПЛА квадрокоптерного типу та власну розробку студента 1-го курсу -робота на базі Lego motion control.
Розробки викликали неабияку цікавість у відвідувачів та журналістів.

Як підсумок, можна зазначити, що наша команда своєю участю підтвердила потенціал розвитку ІАТ та привернула увагу майбутніх абітурієнтів.

“Презентувати свої напрацювання приїхали до Запоріжжя і студенти Київського політеху . Представили одразу кілька експонатів, що зроблені учнями Інституту космічних технологій просто під час навчання. Серед них — спеціально запрограмований дрон, оснащений камерою для відеозйомки та лего-робот який може допомогти при створенні фільмів. Тут усе можна налаштувати за допомогою звичайного смартфона.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *